DBS Online

"Snel en simpel de juiste band voor uw voertuig."

Nieuw binnengekomen banden zijn direct online beschikbaar. Zo hebben wij altijd een actuele voorraad banden beschikbaar. In de regel kunnen we uw bestelling op werkdagen binnen 24 uur bij de montagepartner naar keuze leveren.

We zijn niet alleen 24/7 online bereikbaar… Om u de best mogelijke service te bieden, hebben we een dynamisch team van ervaren experts uit de bandenindustrie in dienst. Wij zijn zowel per e-mail als telefoon bereikbaar en kunnen u het beste advies geven.

Deze maximale bereikbaarheid is voor een banden-webshop uniek. Wat ons verder onderscheidt, is de enorme voorraad, de snelle levering en de klantgerichte service.
Want u heeft niet alleen de mogelijkheid om autobanden te kopen; u kunt zelfs de montage op de dag inplannen wanneer het u uitkomt. Is de aankoop afgerond dan hoeft u alleen nog maar naar het montagecentrum te gaan op het tijdstip van de afspraak.

Wij hebben een sterk netwerk door intensieve samenwerking met de grootste groothandels in heel Nederland. Hierdoor bieden wij een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Klik hier voor het bezoeken van onze webshop.