Referenties

Gertjan van der Most - Van der Most Transport

DBS Hoogvliet biedt ons betrouwbaarheid van dienstverlening. Door middel van een overeenkomst verzorgt Gerrit Jonas en zijn team al vele jaren onze volledige bandenservice, van advies over type en merk band, tot vervanging, uitlijnen, pompen op locatie en als het dan toch nog nodig is een snelle pechservice.

Het is voor Van der Most Transport van wezenlijk belang dat wij geen vertragingen oplopen met onze transporten, daarom hebben wij het gehele bandenpakket uitbesteed. Stilvallen op banden moet tot een minimum beperkt worden en dat kan alleen met de juiste en tijdige zorg, dat is een uitdaging die DBS Hoogvliet graag aanpakt.

 

Paul Kaalen - PK Trucks

DBS Moerdijk is vanaf de dag dat ze begonnen in 1998, onze leverancier voor banden. Peter de Werker en zijn team zijn onze steun en toeverlaat voor alle diensten die verband houden met banden. Ze zijn indertijd speciaal voor PK Trucks begonnen in Moerdijk, recht tegenover ons bedrijf. PK Trucks is sinds 1979 gevestigd in Moerdijk. Wij verkopen maandelijks meer dan 100 nieuwe vrachtwagens van de merken MERCEDES, MAN, IVECO, TOYOTA en Nissan wereldwijd.

Onze kracht is verkoop uit voorraad, daarvoor hebben we in Moerdijk 30.000 vierkante meter parking met daarop een aantal van gemiddeld 1000 voertuigen. Onze klanten zijn grote internationalebouwbedrijven en hulporganisaties, die meestal geinteresseerd zijn in direct beschikbare voertuigen. Onze voertuigen voldoen aan de vereiste specificaties voor buiten Europa. Een aantal van de bestelwagens van DBS hebben wij ook mogen leveren.