Profile DBS voor banden en autoservice

"De beste band met en voor de klant!"

DBS heeft inmiddels 10 Profile vestigingen en een aantal servicepunten in Zuid-Holland.

Profile is thuis in alle merken en typen auto’s en bedrijfswagens. Profile is een franchiseformule die werkt met betrouwbare ondernemers zoals DBS Groep. Wij behandelen klanten als onze gasten. Niet alleen met goede koffie, maar ook met gratis WIFI en een comfortabele ontvangstruimte. Goede service, begrip en transparantie vinden wij belangrijk. Weten waar je aan toe bent, zo werkt het bij Profile. Ook voor u als fleetowner / wagenparkbeheerder en mkb-er.

Totaaloplossingen

Profile is dé specialist op het gebied van zomer-, winter- en all season banden en velgen, in alle soorten, merken en maten.

Alles voor banden

Veiligheid, comfort en kilometerrendement, hier is Profile op gefocust. We benadrukken het belang van goede bandenspanning. Profile onderscheidt zich voortdurend door het lanceren van innovatieve bandenproducten en services. Denk aan het gebruik van stikstof of sipen van banden.

Onderhoud voor uw auto

Regelmatig en preventief onderhoud is cruciaal voor het behoud van iedere auto. Het is veiliger en de kans op pech onderweg is kleiner. Profile werkt uitsluitend met hooggekwalificeerde specialisten.


Onze filialen in Oud-Beijerland en Papendrecht bieden de volgende merkonafhankelijk services:

APK
Klein onderhoud
Groot onderhoud
Airco onderhoud
Alle reparaties
Carcheck


APK, Onderhoud en banden

Bij Profile kunt u terecht voor een APK keuring voor elk merk en type auto. De focus ligt op veiligheids- en milieuaspecten. De keuring wordt altijd uitgevoerd door een gecertificeerd APK-keurmeester. Wist u dat 30% van de banden vervangen worden tijdens de APK-keuring? U bent bij ons aan het juiste adres!

Balanceren

Het balanceren van uw wielen is nodig als bij een bepaalde snelheid het stuur gaat trillen. Bij een goed gebalanceerde auto, is het wegcontact beter, en dus veiliger.

Uitlijnen

Een verkeerd uitgelijnde auto trekt scheef en daardoor verbruikt u meer brandstof. Ook is het niet goed voor de banden. Laat uw auto uitlijnen door de specialisten bij Profile.

Stikstof

Een te lage bandenspanning kost geld, omdat het brandstofverbruik toeneemt. Stikstof houdt uw banden langer op spanning, waardoor u er minder omkijken naar heeft. Bespaar tot wel 125 euro per jaar! Zelf banden op spanning brengen? Bekijk de bandenspanningstabel.

Winterbanden

Winterbanden bieden meer veiligheid op de weg bij winterse omstandigheden. De positieve effecten van veilige winterbanden zijn al merkbaar bij temperaturen van 7° C en lager. In veel Europese landen zijn winterbanden verplicht. Door de aangepaste rubbersamenstelling profiteert u van meer grip, een kortere remweg en optimale veiligheid.

Bandenopslag

Alle DBS filialen slaan de zomer- of winterbanden veilig en professioneel op. Zo wordt ‘doorliggen’, uitdrogen en schade voorkomen.

Profile DBS en BEST Trucks

BEST Trucks en Profile DBS versterken elkaar niet alleen, maar vullen elkaar ook aan op de belangrijke punten. De expertise en vakkundigheid van zowel BEST Trucks als Profile DBS hyperspecialist in banden, worden gecombineerd en staan samen sterk.
Klanten streven naar maximale inzetbaarheid van uw wagenpark. Of het nu gaat om trekkers, bakwagens of opleggers, het onderhoud moet zo efficiënt mogelijk gepland worden om ongeplande stilstand te voorkomen. Wij bieden onze klanten alle diensten op het gebied van wagenparkbeheer onder één dak: Dat van BEST Trucks in Barendrecht en Europoort. Voor transportondernemers is onze divisie Profile Truck Europe NV al meer dan 20 jaar een zeer betrouwbare en persoonlijke partner.

 

Afspraak maken? www.profile.nl