Onze Kernwaarden

Resultaatgerichtheid, passie, verbondenheid, professionaliteit en vooruitgang. Ze vormen de basis van wie wij zijn en hoe wij dagelijks handelen en zakendoen.

 

De 4 P's van DBS Groep

 

Persoonlijk

Uw business is uniek. Daarom nemen we uw, en ons vak zeer persoonlijk. Ieder van onze professionals staat garant voor een optimale dienstverlening, ieder op zijn eigen vakgebied, toegespitst op uw wensen. Mens-en-werk; daar mag u ons altijd op aanspreken. Ons werk begint tenslotte met luisteren.
En daarna maken we maken het, persoonlijk.

Professioneel

Tegenover de personal touch staat onze professionele eer. De wil om de beste te zijn. De passie om de concurrenten een stapje voor te zijn. Om meer te leveren dan u verwacht. Om zakelijk en inhoudelijk sterke dienstverlening te creëren waar u structureel voordeel bij heeft.

Progressief

Wij willen altijd vóóruit, net als u. Daarom bedenken we innovatieve oplossingen voor unieke uitdagingen. Creatief en out of the box. Daar wordt de wereld van mobiliteit altijd weer een stukje sneller van.

Partnership

We staan sterk door samenwerking met onze partners. Onze partners zijn gerenommeerde leveranciers, leasemaatschappijen en een select aantal franchisenemers. Onze partners zijn onze medewerkers, die het beste bij elkaar naar boven halen. En onze partner bent ook u, als gewaardeerde relatie van de DBS Groep en haar leden.