15 december 2020

Vaco-Bandenspecialisten blijven open

Alle niet-essentiƫle winkels sluiten per vandaag de deuren tot 19 januari. Locaties voor reparatie en onderhoud van (motor)voertuigen vallen hier ook onder.

De Nederlandse regering maakte extra maatregelen bekend om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) zoveel mogelijk te beperken. Deze maatregelen hebben gevolgen voor ons allemaal. In deze situatie is het noodzakelijk dat Nederland mobiel blijft. Denk aan bevoorrading (logistiek) en hulpverlening.

Met onze vestigingen staan we paraat om het transport van noodzakelijke goederen en hulpdiensten mobiel en op de weg te houden. Uiteraard staan we ook voor u klaar. We handelen daarbij altijd in raad, daad en service volgens de vastgestelde richtlijnen van de overheid. Dus staat de veiligheid van ons allemaal voorop.

Afspraak verzetten hoeft niet, kan wel.

U kunt dus gewoon bij ons terecht voor uw banden, APK en onderhoud. Als het nodig is om uw afspraak te verzetten, kunt u dat kosteloos regelen. U kunt hiervoor telefonisch contact opnemen met uw vestiging. Kijk hier voor de dichtstbijzijnde vestiging van DBS.


Het zijn bijzondere tijden. Tijden waarin we klaar staan om u te helpen. Mocht u vragen hebben, dan kunt u altijd terecht bij één van de vestigingen of stuur een e-mail naar info@dbs-groep.nl