28 juli 2015

Profile Car & Tyreservice weer partner Gamma Racing Day

Profile Car & Tyreservice is dit jaar wederom evenementpartner van de Gamma Racing Day op zondag 2 augustus. De bandenketen verspreidt gratis tickets onder haar klanten en is aanwezig met een promotieteam.

Raceweekend
De gratis Gamma racedag is volgens Profile het grootste gecombineerde auto-, motor- en kartrace-evenement in Europa. De dag is een initiatief van Gamma Bouwmarkten en de evenementpartners KFC, Yamaha, TW Steel, Profile en Telesport.

Zichtbaarheid
Vanuit die betrokkenheid en landelijke samenwerking met Gamma is participatie in dit grote evenement belangrijk, aldus Jorrit Wolters, Brand Manager van Profile Nederland: “De zichtbaarheid voor, tijdens en na het evenement is groot en daarnaast krijgen we alle ruimte om in het raceweekend een mooie activatie te doen.Wij zullen de gratis toegangsbewijzen actief verspreiden onder onze klanten.”

Kaarten voor de trainingsdagen en voor de paddock, het binnenterrein van het TT-circuit, zijn tegen betaling verkrijgbaar via www.gammaracingday.nl en vestigingen van Primera.