31 augustus 2015

Profile Car&Tyreservice op Transport Compleet Gorinchem

Vanzelfsprekend is Profile Car&Tyreservice, zoals u al vele jaren van ons gewend bent, weer te vinden op de Transport Compleet in Evenementenhal Gorinchem. Van 1 t/m 3 september 2015 tonen de specialisten van Profile specialisten de nieuwste bandenprofielen, verstrekken allerlei informatie over onze unieke en besparende bandenservices en meer. Iedereen is van harte welkom op onze ruimte stand van 75 m2 (stand 150).

Transport Compleet, de meest complete beursbeleving voor de transportbranche.
Transport Compleet is een beleving: een regionale vakbeurs met landelijke aantrekkingskracht. (Inter)nationale marktleiders en regionale ondernemers uit de transportwereld vinden hun weg naar dit evenement. Grote opleggers, glimmende bedrijfswagens en robuuste bandenprofielen omringen u op de beursvloer. Exposanten demonstreren de kracht van de nieuwste transportproducten en delen hun kennis in seminars, lezingen en congressen. Dat alles in de karakteristieke ons-kent-ons-sfeer die Transport Compleet groot maakt.


Bezoekersinformatie en programma
Transport Compleet Gorinchem vindt plaats van 1 t/m 3 september 2015, en is toegankelijk van 14.00 tot 22.00 uur op alle dagen. Voor meer informatie, ga naar de website van Transport Compleet Gorinchem: http://booking.evenementenhal.nl/nl/exhibition-detail/94