07 september 2015

Profile Car&Tyreservice richt zich met Pro meer op onderhoud

Profile Car&Tyreservice rolt haar gelanceerde Pro-concept uit. Hiermee wil de Profile organisatie zich meer en duidelijker manifesteren met auto-onderhoud.

Onderhoud
Aan de hand van acht speerpunten, zoals pechhulp en 1 jaar garantie op onderhoud, moet het nieuwe label voor kwaliteit en uniformiteit gaan zorgen. “We deden al onderhoud, alleen communiceerden we het niet”, aldus Profile-directeur Anthonie Zoomers bij de presentatie, in Terneuzen. Volgens Zoomers zal het Pro-concept worden uitgerold naar alle Profile Car&Tyreservices. “Het streven is om het dit jaar nog bij vijftien tot twintig adressen te introduceren en binnen een jaar bij alle vestigingen.”

Terneuzen
Het Pro-concept is sinds vorig jaar uitgeprobeerd in pilotvestigingen in Mijdrecht en Heemstede. De Profile-locatie in Terneuzen viel de eer te beurt om als eerste daadwerkelijk in de markt te worden gezet met het Pro-concept. “Doordat de marges op banden onder druk staan, hebben we er bewust voor gekozen om meer met onderhoud te gaan doen, aldus mede-eigenaar Gerco Murre van Profile Terneuzen. “Klanten vroegen er steeds vaker om, ze willen voor banden en onderhoud naar hetzelfde adres.”