25 juni 2019

Nu ook APK bij Profile DBS Moerdijk

Profile DBS Moerdijk (voorheen een echte Truckvestiging) is vanaf heden een allround vestiging geworden en kunnen particuliere rijders nu ook terecht voor APK, onderhoud en reparaties.

Profile Car & Tyreservice DBS Moerdijk biedt een complete service voor auto's, transport, landbouw en industrie. Profile DBS heeft inmiddels een grote naamsbekendheid in Moerdijk en omgeving. Onze vestiging, gevestigd op het bedrijventerrein staat onder leiding van Peter de Werker en zijn team.


Zowel particuliere, als zakelijke rijders profiteren van de uitgebreide service binnen Profile DBS. Team Moerdijk bestaat uit vakmensen, experts op het gebied van banden en auto-onderhoud. Van merkbanden tot budgetbanden en van een carcheck tot volledig auto-onderhoud. Daarnaast zijn wij Vaco erkend. Ook kun je gebruik maken van gratis WIFI terwijl je wacht en kan ontspannen met een kop koffie of thee. Uiteraard proberen wij je direct te helpen en ervoor te zorgen dat je niet lang hoeft te wachten tot jouw voertuig klaar is. 


Profile Car & Tyreservice DBS Moerdijk valt onder DBS Groep. Volg je ons al op Facebook? Klik hier