22 september 2017

Nieuwe recruitment website DBS

DBS heeft een nieuwe recruitment website gelanceerd gericht op de banden- en wielenbranche.

Vandaag heeft DBS een geheel nieuwe website gelanceerd. De website bandenmonteur.nl is een nieuwe recruitment tool, gericht op de banden- en wielenbranche.

Iris Reek (HR), is het eerste aanspreekpunt voor sollicitanten bij DBS. "Wij zijn zo vaak op zoek naar collega's die handig zijn. Daarom willen wij laten zien dat er meer mogelijkheden zijn dan alleen banden wisselen. Bij ons kun je, je ontwikkelen door opleidingen te volgen en de juiste praktijkbegeleiding te krijgen."

Sharon Slooter, Marketing: ‘Voor het ontwikkelen van de nieuwe website hebben we gekeken wat de doelgroep nodig heeft. Wij zien zo veel werkzoekenden, die de mogelijkheden binnen de brandenbranche lang niet altijd kennen. Dit willen wij onder de aandacht brengen met deze nieuwe website. Door de eenvoudige procedure en inspirerende content, is het voor werkzoekenden in de bandenbranche in één oogopslag te zien wat de branche te bieden heeft. Dit is slechts de eerste stap. Wij hebben nog zo veel plannen voor deze website, zoals werving voor derden en uitzendconstructies.’

Naast de technische vacatures en opleidingen, staan ook administratieve en managementfuncties op de website. Het design is volledig afgestemd op de huisstijl van DBS Groep. Er is een mogelijkheid om vacatures te bekijken, online te solliciteren en cv's te uploaden.