22 juni 2015

Lekkernij voor Van der Most

Van der Most schudt de hand met Profile Tyrecenter DBS in Hoogvliet. Van der Most doet al enige tijd zaken met Profile DBS, maar het vertrouwen is inmiddels zo groot, dat er langjarig bandencontract kan worden vastgelegd.

Van der Most Transport is gespecialiseerd in het wegvervoer van alle types deep-sea zeecontainers. Van der Most is een modern familiebedrijf, gericht op lange termijn relaties met klanten, medewerkers en leveranciers. Het bedrijf bestaat sinds 1991 en er werken ruim 120 vakbekwame mensen.

Dagelijks vervoeren ervaren chauffeurs zeecontainers vanuit de havens in Rotterdam en Antwerpen naar bestemmingen in de Benelux en West-Europa. Van der Most Transport heeft een jong en goed onderhouden eigen wagenpark van 100 vrachtauto’s en 120 containerchassis. Alle vrachtauto’s zijn o.a. voorzien van een boardcomputer, positiebepaling, mobiele telefoon en geschikt voor ADR vervoer.

Van der Most beschikt over gen-sets voor aangesloten vervoer van reefers, kiepchassis voor 20 & 40 ft. Hi-cube containers en diepladers voor containers met overbreedte en/of overhoogte. Op een eigen terrein van 30.000 m2 in Rotterdam/Waalhaven worden containers overgeslagen met 2 reach-stackers. Op dit afgesloten en bewaakte terrein worden ook de vrachtauto’s geparkeerd en containers tijdelijk opgeslagen.