13 september 2018

DBS' mobiele service breidt zich uit

DBS heeft inmiddels vier servicebussen voorzien van apparatuur van Guernet.

DBS biedt 7 dagen per week 24 uur per dag service op locatie. Bij pechgevallen kunnen de medewerkers met geavanceerde servicebussen snel ingrijpen. 

DBS vindt het belangrijk om een snelle, betrouwbare en kwalitatieve service te verlenen. Daarom heeft DBS haar servicebussen laten voorzien van de beste apparatuur van Guernet. Guernet Compresseurs ontwikkelt, bouwt en verdeelt apparatuur bestemd voor perslucht, garage-uitrusting en mobiele installaties. 

Momenteel heeft DBS vier servicebussen, maar DBS breidt zich langzaam verder uit naar 10 servicebussen om op deze manier onze klanten nog beter en sneller van dienst te kunnen zijn. En wat voor ons ook een groot voordeel is, is dat onze monteurs op deze manier ergonomisch te werk kunnen gaan.

 

Voordelen mobiele service

  • Met onze mobiele service ben je geen tijd kwijt aan het bezoek van een reguliere vestiging.
  • Eén telefoontje is voldoende: binnen korte tijd ben je weer op weg.
  • Rijdt je voertuig niet meer, dan komen we op locatie.
  • Als transporteur hoef je geen chauffeur op pad te sturen, wat weer besparend is.

 

Wat doen de mobiele service units?

De mobiele eenheden zijn inzetbaar in een breed scala aan activiteiten. Allereerst fungeren ze als supersnelle pechservice. Sta je stil, dan helpen wij je ter plaatse. In de meeste gevallen ben je binnen twee uur weer op weg. Er is nog een andere mogelijkheid. Je wilt een wagenparkcontrole, maar je kunt niet bij ons op de vestiging komen. In dat geval controleren we jouw vloot graag bij jou op locatie. We kijken bijvoorbeeld naar bandenspanning, slijtagebeelden en beschadigingen. Eventuele reparaties voeren we het liefst meteen voor je uit.

Meer informatie over onze Breakdownservice? Klik hier.