06 mei 2019

DBS Dordrecht benoemd tot PRO vestiging

Na DBS Oud-Beijerland en DBS Papendrecht, mag ook DBS Dordrecht zich vanaf heden een Pro vestiging noemen. De acht garanties van de Pro’s van Profile bieden de consument transparantie, service en gemak.

Om beter onderhoud betaalbaar te maken voor de consument, komt Profile met de Pro’s. De uitgevoerde werkzaamheden worden ingevuld op een checklist en aangevuld met foto's van de vervangen of gerepareerde onderdelen. Oude onderdelen worden bewaard en de klant krijgt vooraf een duidelijke offerte, zodat hij precies weet waar hij aan toe is. Hij kan kiezen tussen basis- of fabrieksonderhoud en krijgt op onderhoud, reparatie en banden standaard een jaar garantie. In dat jaar krijgt hij gratis pechhulp, 24/7 in heel Europa.

 

De vestigingen die Pro’s van Profile mogen voeren, voldoen aan strenge eisen

Een bezoek aan een Profile DBS Dordrecht moet volgens DBS een prettige ervaring zijn. Daarom kunnen klanten rekenen op een gastvrije ontvangst met goede koffie en gratis wifi, brengen zij gratis de banden op spanning en zorgen de medewerkers indien nodig voor een vervangende auto.

Maak nu een afspraak bij DBS Dordrecht