10 maart 2017

Autobeurs bezoeken dit jaar?

Wij hebben de leukste autobeurzen voor je op een rijtje gezet!

18 maart t/m 19 maart 2017 Capital Cars & Classics
Amsterdam

Vorig jaar werd in de Amsterdamse Kromhouthal voor het eerst Capital Cars & Classics georganiseerd. De beurs toont de crème de la crème van de autowereld - zorgvuldig geselecteerde oldtimers, youngtimers en supercars - in een ambiance van luxe lifestyle-artikelen en haute cuisine. Net als vorig jaar luiden twee speciale activiteiten de beurs in. Vrijdagmiddag 17 maart wordt de Capital Cars & Classics Amsterdam Rally verreden. Rond de middag worden de deelnemers eerst ontvangen door Gassan Diamonds in Amsterdam. Vandaar vertrekken de moderne supercars en klassiekers naar de Noord-Hollandse wegen voor een middagje stuurplezier. Om circa half 6 worden de fraaie auto's verwacht bij de Kromhouthal.

Locatie: Kromhouthal Amsterdam
Meer informatie: www.cc-c.nl

 

19 maart 2017 Automaxx Streetpower
Zandvoort

Zondag 19 maart 2017 is de nieuwe datum van AutoMaxx Streetpower, een weekend met showpaddocks, dragraces op de 402 meter, Time Attack, Carlimbo, BurnOut Madness Contest, Performance & Styling Gallery en nog veel meer.

Locatie: Circuitpark, Zandvoort, Nederland
Meer informatie: www.automaxxstreetpower.nl8 april 2017 Drive-in bioscoop
Alphen aan den Rijn

Altijd al als een ware Danny en Sandy naar de film willen gaan in een Drive-in Bioscoop? Dan is dit je kans! Op zaterdag 8 april 2017 gaat na zonsondergang de projector aan voor een echte old-fashioned Drive-In film in Alphen aan den Rijn. Een uniek evenement waar je samen met je vrienden of je partner in je eigen auto kunt genieten van de blockbuster, die binnenkort bekend gemaakt wordt. Voor het geluid stem je af op een speciale FM-frequentie. Kaarten kosten slechts € 25,– per auto, ongeacht het aantal inzittenden!

Locatie: Industrieterrein De Schans II, Gouwelandenlaan, 2408, Alphen aan den Rijn, Nederland
Meer informatie: www.jcialphen.nl

 

22 t/m 23 april 2017 La Transformation
Delft

Garage van Bemmelen transformeert op 22 april en 23 april een weekend lang tot museum. Op het buitenterrein worden voertuigen tentoongesteld die een haast compleet overzicht geven van de spectaculaire evolutie die Citroën de afgelopen decennia doormaakte. Binnen de garage vind je oude reclames, een filmvertoning en een museumshop. Voor de deur komen foodtrucks te staan. Toegang is gratis.

Locatie: Ampereweg 6, 2627 BG , Delft, Nederland
Meer informatie: www.garagevanbemmelen.nl

 

23 april 2017 Fast and Furious Fan Event
Zandvoort

Dit event staat in het teken van de release van de nieuwe Fast and Furious 8 film. Tijdens dit evenement zullen er verschillende showblocks zijn op de track en op de paddocks een Best of Show Battle, Rev-battle, Burn-out Madness en nog veel meer!

Locatie: Circuitpark Zandvoort
Meer informatie: www.fastfuriousfanevent.nl

 

30 september 1 oktober 2017 100% TUNING
Rotterdam Ahoy

Een unieke combinatie van een grote, internationale selectie van showcars, adembenemende driftshows, de nieuwste hoogstandjes op het gebied van design, performance, car audio en volop entertainment vormen de basis voor 100% Tuning in Rotterdam Ahoy! De 14e editie vindt plaats op 30 september en 1 oktober 2017.

Locatie: Rotterdam Ahoy
Meer informatie: www.ahoytuning.nl

 

8 oktober 2017 All American day
Rosmalen

Op zondag 8 oktober is het weer genieten van het mooiste uit Amerika! Lowriders, Dragsters, Bikes, Hotrods, Bands en vele tientallen stands en nog veel meer. 

Locatie: Autotron Rosmalen
Meer informatie: www.allamericandays.nl