De basis van ons totaalconcept

DBS Groep streeft naar een duurzame relatie met haar klanten, zowel consumenten als bedrijven. Wij willen kwalitatieve service zo gemakkelijk, snel en betaalbaar maken. Onze missie is om onze klanten probleemloos mobiel houden. Dat is wat ons beweegt, het inspireert ons.

Missie van DBS Groep

Onze klanten veilig op weg helpen met de beste service, prijs- en kwaliteitverhouding door het bedenken van oplossingen, dat is de DBS Groep. Uitstekende service staat bij DBS Groep al ruim 25 jaar hoog in het vaandel. Dit betekent niet alleen dat we ons best doen om zo klantvriendelijk mogelijk te zijn, maar ook dat we een professionele benadering hebben. Gebaseerd op onze klantenrelaties willen wij erkend worden als een innovatieve organisatie.

Visie van DBS Groep

DBS Groep ontzorgt klanten met eigentijds en merkonafhankelijk advies over banden, velgen en onderhoud. Dankzij ons netwerk en het inkoopvoordeel profiteert u als klant van de beste prijs- kwaliteitverhouding. DBS kon zich in het verleden specialist in banden, uitlaten, schokdempers, accu’s en remmen noemen. Inmiddels is onze dienstverlening uitgebreid met APK, onderhoudsbeurten, airco- en glasservice. Wij blijven ontwikkelen en onze productkennis vergroten, zodat wij u het beste servicepakket kunnen aanbieden. Communicatie speelt voor DBS Groep een grote rol, zowel met u als klant als met onze medewerkers. Samen staan we sterk!

Onze kracht? DBS luistert. Ons streven is een uiterst tevreden klant!