First Stop

Wij behandelen klanten als onze gasten. Niet alleen met goede koffie, maar ook met gratis WIFI en een comfortabele ontvangstruimte. Goede service, begrip en transparantie vinden wij belangrijk. Ook voor u als fleetowner / wagenparkbeheerder en mkb-er.

Alles voor banden
Ook wij focussen op veiligheid, comfort en kilometerrendement. We profiteren van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van banden-onderhoud. Denk aan het gebruik van stikstof of sipen van banden.

Onderhoud
Regelmatig en preventief onderhoud is cruciaal voor het behoud van iedere auto. Het is veiliger en de kans op pech onderweg is kleiner.

Diensten bij First Stop
Banden
Velgen
APK
Klein onderhoud
Groot onderhoud
Airco onderhoud
Alle reparaties
Carcheck

APK
De keuring wordt altijd uitgevoerd door een gecertificeerd APK-keurmeester. Wist u dat 30% van de banden vervangen worden tijdens de APK-keuring? U bent bij ons aan het juiste adres!

Balanceren
Het balanceren van uw wielen is nodig als bij een bepaalde snelheid het stuur gaat trillen. Bij een goed gebalanceerde auto, is het wegcontact beter, en dus veiliger.

Uitlijnen
Een verkeerd uitgelijnde auto trekt scheef en daardoor verbruikt u meer brandstof. Ook is het niet goed voor de banden. Laat uw auto uitlijnen door de specialisten van First Stop.

Stikstof
Een te lage bandenspanning kost geld, omdat het brandstofverbruik toeneemt. Stikstof houdt uw banden langer op spanning, waardoor u er minder omkijken naar heeft. Bespaar tot wel 125 euro per jaar!

Winterbanden
Winterbanden bieden meer veiligheid op de weg bij winterse omstandigheden. De positieve effecten van veilige winterbanden zijn al merkbaar bij temperaturen van 7° C en lager. In veel Europese landen zijn winterbanden verplicht. Door de aangepaste rubbersamenstelling profiteert u van meer grip, een kortere remweg en optimale veiligheid. Let op de kortingen die u bij ons kunt krijgen op zomer- en winterbanden!

Bandenopslag
First Stop slaat uw zomer- of winterbanden veilig en professioneel op. Zo wordt ‘doorliggen’, uitdrogen en schade voorkomen. Wij zijn verzekerd tegen brand en diefstal.

 

First Stop Bandenservice Flakkee