Jos Stolk

“Een goed advies is prioriteit”

Jos is sinds 2011 werkzaam als Salesmanager binnen DBS Groep.

In 2011 vroeg Dirk van Dijk of ik bij hem kwam werken als Salesmanager. Na 25 jaar bij een soortgelijke organisatie was ik ook toe aan een nieuwe uitdaging. Onze eerste ontmoeting, was oude herinneringen ophalen en onze gezamenlijke passie voor de bandenbranche.

Vrij kort daarna werd ik geïntroduceerd met de nieuwe generatie Johan van Dijk. Het mooie aan DBS is dat de oude en nieuwe generatie goed op elkaar in speelt.
De markt verandert en DBS kan zich snel aanpassen aan veranderingen, dit is groot voordeel t.o.v. onze concurrenten. Het voelt als een grote familie, vakmensen met heel veel ervaring en passie voor hun vak. En dat heeft ook een positieve uitwerking gehad, gezien de groei en uitbreidingen van DBS in de afgelopen 25 jaar.
Als Salesmanager voor de DBS filialen is het belangrijk om dagelijks bezig te zijn met relatiebeheer. En inspelen op de behoefte van de klant, een goed advies is prioriteit! Klant,- en marktinformatie delen met collega’s van de vestigingen.

Op mijn vakgebied is elke dag anders en vol met uitdagingen. Bestaande relaties met regelmaat bezoeken, maar ook nieuwe business is belangrijk. Buiten het bezoeken van transporteurs, ben ik ook actief in de havens van Rotterdam. Industrie en havenbanden is nog een markt waar nog veel mogelijkheden liggen voor DBS. DBS een dynamisch familiebedrijf met een prettige werksfeer waar ik me thuis voel.

T: +31(0)10 3186075
E: jos.stolk@profile.nl