Sharon Slooter

"Met ruimte voor eigen initiatief, blijf je meer dan gemotiveerd.”


Sharon is sinds 2013 in dienst bij DBS Groep en is verantwoordelijk voor de regionale Marketing.

Als Marketeer bij DBS, sta ik continu voor nieuwe uitdagingen. Dit komt voornamelijk door de verschillende gebieden in de regio, die elk een andere aanpak vragen. DBS heeft filialen in regio Rotterdam, maar ook in Noord-Brabant. Dit vraagt om aanpassingsvermogen op het gebied van regionale marketing. Dit maakt mijn functie zeer veelzijdig en daardoor ligt mijn motivatie erg hoog.


Hiervoor was ik werkzaam in de uitzendbranche. Vanuit deze situatie ben ik in contact gekomen met Johan van Dijk en vanuit een ‘vrouwenwereld’ in een ‘mannenwereld’ gestapt.
Mijn vaste werkzaamheden bestaan uit het onderhouden van onze websites, Social Media en het bewaken van de huisstijl in al onze uitingen. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het (zowel online als offline) adverteren voor de Groep en verzorg tevens het materiaal hiervoor. Ook pak ik werkzaamheden op die voortkomen uit onze sponseringen en ondersteuningen van o.a. goede doelen, sportverenigingen en scholen.


Altijd en overal kunnen werken als Marketeer binnen de Groep zorgt voor een afwisselende weekindeling en brengt veel vrijheid met zich mee. Ik voel het “nieuwe werken” als een blijk van vertrouwen. Wie vertrouwen krijgt, geeft ook vertrouwen. Bij mij zorgt dit voor een grote betrokkenheid en tevredenheid.
Mijn doel binnen de Groep is onze naamsbekendheid te vergroten, onze beste services tegen de beste prijs onder de aandacht brengen bij particuliere bestuurders en de filialen zo laagdrempelig mogelijk te maken.

Bandenmonteur.nl
Voor het ontwikkelen van ons nieuwe aanwinst bandenmonteur.nl hebben we gekeken wat de doelgroep nodig heeft. Wij zien zo veel werkzoekenden, die de mogelijkheden binnen de brandenbranche lang niet altijd kennen. Dit willen wij onder de aandacht brengen met deze nieuwe website. Door de eenvoudige procedure en inspirerende content, is het voor werkzoekenden in de bandenbranche in één oogopslag te zien wat de branche te bieden heeft. Dit is slechts de eerste stap. Wij hebben nog zo veel plannen voor deze website, zoals werving voor derden en uitzendconstructies.’

T: +31(0)103186000
E: sharon.slooter@dbs-groep.nl