Joyce de Witte

Hoe ben je bij DBS terecht gekomen?
Ik begon als stagiair bij Profile Van Benten in Vlaardingen en in juni 2007 kreeg ik een vast contract. Halverwege 2013 werd ik gevraagd om 'bij te springen' bij de administratie op het hoofdkantoor van DBS in Hoogvliet. Dit beviel voor beide partijen zo goed, dat ik sinds januari 2014 in vaste dienst ben bij DBS.

Kun je iets vertellen over je functie binnen DBS?
In mijn contract staat; Administratief medewerkster. Het afgelopen jaar, is mijn takenpakket een tikkeltje uitgebreider, daarom heb ik mijn functietitel omgedoopt in All-Rounder. Ik werk 32 uur per week.

Wat maakt jouw functie uitdagend?
Omdat mijn werkzaamheden zo gevarieerd zijn, vind ik eigenlijk alles wel leuk. Mijn Management Assistent-taken vind ik het meest uitdagend. De directie en vestigingsmanagers ondersteunen waar ik kan, mijn kennis delen, etc. Ik heb veel ervaring opgedaan bij Van Benten in Vlaardingen, daarom word ik regelmatig ingezet bij ingewikkelde vraagstukken. 

Zijn er ook minder leuke kanten? 
Ik ben eerste aanspreekpunt, al het inkomend telefoonverkeer gaat via mij. Hierdoor heb ik vrij regelmatig klanten en leveranciers aan telefoon, die hun klachten bij mij neerleggen. Het is soms lastig deze mensen te helpen, omdat de klacht niet over mij gaat. 

Heb je ook ideeën over verbetering?
Om eerlijk te zijn niet. Niet, op dit moment.

 

 

T: 010 - 472 33 33
E: joyce.dewitte@profile.nl