Hans Bakker

"Met DBS Groep naar grote hoogte."

Ik ken Dirk van Dijk al vanaf de beginjaren waarin hij zijn eigen DBS in Hoogvliet startte. Toen werkte ik voor Pirelli in de truckbanden en was DBS al een goede en gewaardeerde klant. We bezochten grote klanten wekelijks en hadden daardoor goed contact en hielpen elkaar in de business waar mogelijk. Het contact is altijd gebleven.

DBS heeft zich in de regio Rotterdam echt ontwikkelt en telt 14 professionele vestigingen. De organisatie wordt inmiddels aangestuurd door de jongere generatie Van Dijk. Vele plannen voor de toekomst maakt het dat ik graag deel ben van deze snel ontwikkelende organisatie.

Een goed advies en het ontzorgen van klanten staat centraal in het beleid. In de toekomst zal de DBS Groep blijven innoveren om alle klanten zo goed mogelijk te bedienen. Dat betekent de juiste band op de juiste plek, op de juiste tijd. Voor de industriële wereld kan dit zelfs het beheren van de totale bandenbehoefte voor zowel transporteur en busbedrijf zijn.

Veel uitdagingen voor de toekomst die ik graag aan ga met de nieuwe management-generatie van de DBS Groep, de vakmensen in de vestigingen met heel veel ervaring en passie voor hun vak en de ondersteunende mensen op kantoor in Hoogvliet.

Met z’n allen zullen we bouwen aan DBS Tyrewholesale, DBS Online, DBS Retail, DBS Shared Services, DBS Breakdownservice, DBS Fleetsolutions en DBS Retail.

T: +31(0)10 3186672
E: hans.bakker@dbs-groep.nl