DBS Shared Services

"Hèt adres voor uw jaarrekening, financiële administratie, belastingaangiften en HRM."

DBS Shared Services richt zich op ondernemers in de bandenbranche die hun financiële administratie en/of HR management op een professionele manier willen vorm geven. Het professionele team van DBS Shared Services wil de betreffende ondernemer ondersteunen op deze gebieden, zodat hij/zij alle tijd en aandacht kan besteden aan de onderneming in kwestie en toch gegarandeerd is van goede en up to date informatie om zijn bedrijf te sturen.

Het is aan de ondernemer om te bepalen welke modules hij wil afnemen. De dienstverlening kan zich beperken tot het voeren van bijvoorbeeld financiële- en / of salarisadministratie, maar kan evengoed uitgebreid worden tot een full service oplossing (inclusief rapportage en analyse en / of HR management).

De unieke kennis van de branche en de hierbij behorende systemen maken dat wij een perfecte sparring partner kunnen zijn voor de ondernemers in deze branche waarbij vertrouwelijkheid van de informatie voorop staat.

Meer informatie? Stuur gerust een e-mail naar info@dbs-groep.nl of neem direct contact op met onze CFO Jack Schepers via 010-4723333.