Breakdown Manager

DBS is de grootste onafhankelijke allround bandenspecialist -voor alle soorten voertuigen- van regio Rotterdam en exploiteert veertien eigen full-service vestigingen in de regio. Het familiebedrijf DBS onderscheidt zich in de markt door haar hoogst persoonlijke service en biedt maatwerkoplossingen voor (internationale) transporteurs, fleetowners, havenbedrijven, openbaar vervoerders en leasemaatschappijen. Bij DBS staat de klant centraal en draait alles om excellente service. De mensen van DBS maken iedere dag het verschil in de markt. De permanente innovatie en groei van de organisatie vraagt nu een hoogst betrokken Breakdown Manager.

Breakdown Manager

Internationaal – Probleemoplosser - Amicaal

Onze klanten zijn bandenproducenten, constructeurs, bandenhandelaars en transportfirma’s over heel Europa. In geval van onverwachte stilstand (technisch of bandenprobleem) schakelen ze ons in. Je bent de aangewezen persoon die alles gaat regelen en in gang gaat zetten voor onze klanten. Je maakt een depannage dossier aan en zorgt ervoor dat de klant zo goed en snel mogelijk van A tot Z geholpen wordt en dat zij rijklaar zijn.

Je bent een echte probleemoplosser voor onze klanten en bemiddelt tussen de klant en de juiste partner (lokale hersteller/werkplaats).  

Functie-inhoud:

- Je bent verantwoordelijk voor het vlotte verloop van de geregistreerde   depannagedossiers van A tot Z;

- Je zorgt voor de aansturing van de juiste partner (lokale herstellers/werkplaatsen);

- Je zorgt ervoor dat onze klanten binnen de gestelde termijnen opnieuw rijklaar zijn, opdat zij hun bevrachting tijdig kunnen afleveren;

- Je bent het aanspreekpunt voor de klanten van jouw lopende dossiers en je zorgt voor regelmatige feedback naar de klant, chauffeur en werkplaats.

 

Functie-eisen:

- Je spreekt Nederlands en Engels – in combinatie met Frans en/of Italiaans en/of Duits en/of Pools-Czech;

- Je bent geboeid door de logistieke sector in een internationale omgeving;

- Je hebt sterke communicatieve vaardigheden;

- Je bent bereid 24/7 beschikbaar te zijn;

- Je bent stressbestendig en kan zonder multitasken;

- Je bent een echte trouble shooter en kan prioriteiten stellen;

- Je bent flexibel ingesteld;

 

Wij bieden:

- Flexibele werkrooster (wekelijks wisselende shiften)

- Een marktconform loon naar opleiding en ervaring

- Mogelijkheid om thuis te werken en ook te werken in een internationaal familiebedrijf met  doorgroeimogelijkheden

- Een transport- en communicatieopleiding binnen het bedrijf

 

Sollicitatieprocedure:
Herken jij jezelf in dit profiel en sta je te popelen om deel uit te maken van ons team? Solliciteer dan direct naar iris.reek@profile.nl of info@bandenmonteur.nl