Truckbandenmonteur Vlaardingen

Profile Car & Tyreservice DBS is een onafhankelijke banden- en wielen specialist voor de zakelijke & particuliere markt. Ook is auto-onderhoud een onderdeel van ons bedrijf en dankzij de scherpe inkoop en specialistische kennis van onze landelijke organisatie, houden we elke wagen in Europa mobiel.

Profile DBS Vlaardingen is op zoek naar een Truckbandenmonteur. Profile DBS Vlaardingen is een onafhankelijke (truck)banden- en wielen specialist voor de zakelijk transport & logistieke markt en voor de particulier. In al de jaren dat wij actief zijn hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan. Daarnaast beschikken wij over kundig personeel in combinatie met de juiste service.

Momenteel zijn wij per direct op zoek naar een gemotiveerde Truckbandenmonteur. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het monteren van (truck)banden- en wielen. Indien nodig, zal je ook (truck)banden wisselen bij klanten op locatie.

Je hebt technisch inzicht en je bent in het bezit van rijbewijs B, indien je ook rijbewijs E hebt is dat een pré. Ook ben je bereid om op zaterdagochtend te werken en mee te draaien in de servicedienst. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform cao VACO. Het betreft een 38-urige werkweek.


Wat verwachten wij van jou?

– Ervaring in een soortgelijke functie
– Fysiek goed in orde
– Je kunt zelfstandig en nauwkeurig werken
– Ook weet je van aanpakken evenals stressbestendig
– In het bezit van rijbewijs BWat mag je van ons verwachten?

– Allereerst een prettige werksfeer
– Evenals enthousiaste collega’s
– Tot slot een passend salaris bij functie en ervaring

Solliciteren kan via onderstaande gegevens, echter nemen wij alleen passende cv’s in behandeling.

Profile Tyrecenter DBS Vlaardingen
T.a.v. Iris Reek
Oppermanstraat 36
3194 AC Hoogvliet
E-mail: info@bandenmonteur.nl

Bekijk ons volledige vacature overzicht op bandenmonteur.nl