• DBS Tyrewholesale

  DBS Tyrewholesale is een groothandel in banden en staat bekend om haar hoge servicegraad, kennis van de markt en concurrerende prijzen. Wij leveren alle soorten banden. Stuur gerust een e-mail!

  Meer informatie
 • DBS Online

  Zomerbanden, winterbanden, all-season banden, all-weather banden, SUV banden en 4x4 banden: u vindt ze hier!

  Bestel uw banden eenvoudig online. Nieuw binnengekomen banden zijn direct online beschikbaar en op deze manier hebben wij altijd een actuele voorraad banden beschikbaar.

  Meer informatie
 • DBS Retail

  DBS Retail is een onafhankelijke (truck) banden- en wielen specialist voor de zakelijk transport & logistieke markt en voor de particulier.

  Meer informatie
 • DBS Fleetsolutions

  DBS Fleet Solutions houdt zich bezig met het aanbieden, beheren en uitvoeren van kilometer onderhoudscontracten voor banden in de transportsector en openbaar vervoer.

  Meer informatie
 • DBS Shared Services

  Uw administratie en boekhouding op en top!

  Uw administratie is bij ons in goede handen. Wij bieden voor elk bedrijf maatwerkoplossingen, op zowel administratief als op belastinggebied. Uw administratie wordt met een maximum aan deskundigheid en enthousiasme verwerkt.

  Meer informatie
 • Bandenmonteur.nl

  Bandenmonteur.nl is het grootste recruitment-platform in de bandenbranche en valt onder DBS Groep.

  Wij willen graag mensen aan het werk helpen, de kans geven om zich te ontwikkelen. Er is een groot tekort aan technische mensen, door heel Nederland.

  Meer informatie

Wij werken o.a. voor

Gratis APK bij een DBS Account!

Klantenservice

Hoe kan ik u helpen?